måndag 15 mars 2010

Cupcakes

Idag bakar jag Leilas cupcakes! Men glädjen över baket håller på att bytas ut mot förtvivlan:) jag kom på att det kanske inte går så bra att frysa in cupcakes? vad tror ni? Skulle så klart väntat med garneringen till helgen, men men det är lätt att vara efterklok...



De här småttingarna får följa med till dagis, hoppas de uppskattas:)
Rosa sockerkaka provar vi på...


...och kanelbullar med mycker pärlsocker, baket fortsätter på onsdag!

8 kommentarer:

  1. Jösses va fina cupcakes!!! Har du gjort figurerna i marsipan eller???
    Sockerkakan såg inte illa ut heller..haha. Coolt med rosa...inte så vanligt. ;) Är det karamellfärg eller har du hallon eller nåt i som färgar???
    Önskar er en bra dag...Lotta

    SvaraRadera
  2. Halloj! Jag har bakat cup cakes många gånger. Har fryst med glasyren på. Kanske inte blir lika bra, men det går alldeles utmärkt.
    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  3. Så galet söta cupcakes! Vet dock inte om man kan frysa garneringen? fast varför inte? Det är vid dessa tillfällen det verkar vara så roligt med tjejer med allt detta rosa och skira. Mina killar är om man säger väldigt killiga!
    Mycket bilar, farliga djur och GRÖNT hua. Inga små söta rosa cupcakes här inte fast mamma vill. Jag får göra till mitt egna kalas istället haha.
    Kram Mikaela

    SvaraRadera
  4. oh dessa cupcakes var ju för söta! Det går utmärkt att frysa, glasyren blir inte riktigt lika bra men nästan och glöm inte att tina dem långsamt i kylskåp! Kram Jeanette

    SvaraRadera
  5. ♥ Vilka fina! Ser ut som du fotograferat direkt ur kokboken nästan :)Har lånat Leilas kokbok och håller på att beta av några recept. Problemet är att det finns för mycket gott att välja på. ♥

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bakverk:)va duktig du är!!!
    Ha de bra
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  7. Vilka fiina cupcakes du gjort!!
    Har tyvärr inte koll på om de kan frysas men jag såg att du redan fått svar på det i en annan kommentar:)

    Ha en trevlig eftermiddag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Ubderbara cupcakes! Vi bakade sånna till vår dotters dop. Då frös jag ner dem och tinade dem i kylskåpet...funkar toppen! Underbar tårta oxå! har du gjort den själv????

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du som tittar in lämnar en kommentar ♥