onsdag 10 mars 2010

Möbler till altanen

Hej! Vilken härlig tid vi har framför oss vår och sommar kan det bli bättre!? Jag funderar och funderar på utemöbler men kom på att ni som läser kanske har några förslag. Vad har ni på altanen eller skulle vilja ha? Förslag tas tacksamt emot:) (Bilder från vår första sommar i huset) Kram6 kommentarer:

 1. Jag håller med, det är verkligen en härlig tid att se fram emot =)
  Vi har ännu ingen altan eller ens ett hus mne vi drömmer om det. Och vi är sugna på Et riktig träsoffa, stort träbord med passande fåtöljer till.Allt är givetvis vitt =)
  Längtar!!!!
  Ha en fin dag
  Kram Fia

  SvaraRadera
 2. Så härligt det ser ut på sommarbilderna!

  Jag skulle vilja fynda en gammaldags bänk att ha utanför stugan på landet. En sådan där bänk från förra sekelskiftet med handhyvlade bräder och järnsidor. Tyvärr är de jag sett osmakligt dyra...

  SvaraRadera
 3. Tack för gulliga ord på min blogg - din verkar inte så dum den heller...=)
  Ja visst skall det bli härligt med vår och sommar. Jag har gillat den här vintern men nu är man rätt nöjd och vill ha vår! Svårt det där med möbler, det finns ju så mycket fint! Men de du visade i förra inlägget var ju jättefina och såg sköna ut! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har inte heller några roliga utemöbler. Tog över mammas o pappas gamla utegrupp som vi försökte oss på att styla lite med vit färg, men det hjälpte föga så jag vill också ha nya.
  Men du vet pengarna finns i begränsad upplaga här hemma. Så nu funderar jag om vi ska köpa korgstolar från Ikea i vitt och försöka hitta ett annat ute bord att ha till i vitt.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 5. En gammal kökssoffa! Vi har en sån man kan dra ut en anings (sån gammal modell) och har bäddat med ca 70bred madrass och kuddar, såååå härligt att ligga och vila i på dan. =)

  SvaraRadera
 6. hej har du målat ditt köksbord? hur har du gjort då Kram Sussi och gladpåsk.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du som tittar in lämnar en kommentar ♥