söndag 31 januari 2010

Mollys barnkammare

Förra våren skulle vår dotter få en egen säng men vi hittade ingen gavel som vi tyckte om. Vilket resulterade i att vi gjorde en egen variant. Vi tog en gammal grön spegeldörr från mina föräldrars uthus, tog bort färgen, slipade och målade detta blev resultatet.
Lilla M har haft en del mardrömmar den sista tiden därför tycker vi att denna vackra kakelplatta passar bra ovanför henes säng. Den tar bort de läskiga häxorna;-)
Kram

torsdag 28 januari 2010

Mail problem

God kväll, jag har fått höra att det inte fungerar att skicka mail till min adress på bloggen. Jag hoppas att jag har åtgärdat det nu så om någon har skickat mail de senaste dagarna har det inte kommit fram så försök gärna igen!

Kram och trevlig helg!

tisdag 26 januari 2010

Dop eller nyfödd till våren?

Hej, jag har som så många andra bloggare haft lite funderingar på att hitta på något eget att tillverka. Jag har haft en liten kärlek till små träskor och tänkte att nu gör jag slag i saken och försöker mig på något. Detta blev resultatet så om någon ska på dop, födelsedagskalas eller har någon nyfödd i sin närhet kanske detta skulle kunna vara en gåva.

Foto: Jordgubbar med mjölk

Träskorna finns för tillfället i rosa eller vit lack. På sidenbanden står det It´s a boy eller It´s a girl eller bara ett enfärgat band. På hjärtetiketten kan man i princip bestämma text själv. Tack kära vän M med bloggen Jordgubbar med mjölk för hjälp med fotograferingen. Träskorna kostar 299:- plus frakt. Maila gärna vid intresse. Tack för idag. Kram

måndag 25 januari 2010

Lite tidigt kanske

Hej, måndag och nystart på veckan. Jag vet att jag är lite tidigt ute men jag kunde inte motstå att inhandla lite blommor idag. Det känns så tomt i köket efter julblommorna så när jag hittade mårbacka pelargoner idag kände jag att dem måste jag bara ha! Passade på att inhandla en liten dekoration till köksbordet också när jag ändå var inne på blomster humör. Känner att jag måste försöka leva efter ordet som står på den vackra blompinnen från Ylva Skarp nämligen att andas något jag glömmer bort ibland;-) Önskar alla en underbar vecka och kom ihåg att andas. Kram

fredag 22 januari 2010

Golv

Hej, äntligen är det fredag igen finns det någon härligare dag i veckan!? Idag hoppas jag på lite tips. Vi har ekparkett golv i alla rum i vårt hus. Något jag inte är så förtjust i, min önskan är ljusa golv. Har ni något förslag kanske slipa och behandla men med vad? eller måla? Har någon gjort något liknande?

Trevlig helg!

söndag 17 januari 2010

En liten vägg

Idag har min älskade D och svärfar varit ute och jobbat i snövädret. Vi håller på och sätter upp en vägg mellan huset och förrådet. Det ska dit en dörr och så är tanken att det ska läggas tegelpannor uppe på väggen. Har ni förslag på utformning av dörren får ni väldigt gärna komma med förslag. Jag kan redan se två kransar på varsin sida om dörren till nästa jul hihi.




♥ Kram och hej ♥

fredag 15 januari 2010

Välkomna in

Hej, idag tänkte jag visa några bilder från vår hall. Vi har haft en lång blå och vit mormorsmatta i hallen ända sedan vi flyttade in för snart tre år sedan. Jag har älskat mattan men kände att det var dags för en annan nyans så här är resultatet, grå och vit istället passar bra till våren tycker jag.




Hoppas ni haft en bra vecka och att ni får en underbart härlig helg ♥ Kram ♥

tisdag 12 januari 2010

Mollys vårkläder

Idag hade jag tänkt blogga lite om Edvins rum. Men Molly som är en riktig linslus ville att jag skulle ta kort på henne istället, därför får detta inlägg handla om kläderna hon fick från H&M igår. Hon ville så gärna vara modell så här kommer några bilder på vår prinsessa.


Molly älskar verkligen kläder, trots att hon inte är mer än 3,5 måste hon vara med när kläder till henne ska inhandlas. Om jag köpt något jag gillar och hon inte håller med tar hon helt enkelt inte på sig det. Och att ha samma kläder på sig två dagar i rad går inte för sig då säger hon "mamma det där hade jag ju på mig igår!" Underbar dotter jag har. Synd att inte bilderna blir bättre, vårt nästa inköp blir absolut en ny kamera.

♥Kram♥

lördag 9 januari 2010

Värmande eld

När vi gick upp imorse var det -25,8, då var det bara att ta på sig raggsockorna och göra eld i kaminen. Det verkar som det här blir ännu en innedag där vi får hålla elden vid liv och värma varandra.♥Kram

tisdag 5 januari 2010

Ut med julen och in med våren

Jag älskar verkligen julen och det bästa som finns är att få ta fram adventsljusstakar, julstjärnor, hyacinter och allt annat som hör julen till. Därför tycker jag alltid att det känns lite vemodigt när det är dags att ta bort det. Men idag kände jag att det var dags därför visar jag lite bilder från det "våriga" köket. Jag går gärna händelserna lite i förväg och väntar redan på våren.



Jag kostade på mig en underbar bukett vita och krispiga tulpaner.


Idag fick den älskade hjärtljusstaken flytta tillbaka till köksfönstret.

Nu ska vi ha julgransplundring, ha en underbar trettondagsafton ♥

söndag 3 januari 2010

Nybakat bröd

I morse smög jag upp före resten av familjen och överraskade med nybakat bröd till frukost.

Hoppas ni får en mysig söndag

fredag 1 januari 2010

Nyårsgäster

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, det hade vi även om lilla tjejen var lite sjuk så vi lyckades inte hålla oss vakna till tolvslaget. Ikväll däremot ska båda barnen sova hos mormor och morfar. Vi ska ha lite gäster och sen gå ut vilket var väldigt längesen så det ska bli jättemysigt.


Jag har fortfarande inte bestämt vilken klänning jag ska ha den lilla svarta eller den med paljetter.



Trevlig helg