tisdag 26 januari 2010

Dop eller nyfödd till våren?

Hej, jag har som så många andra bloggare haft lite funderingar på att hitta på något eget att tillverka. Jag har haft en liten kärlek till små träskor och tänkte att nu gör jag slag i saken och försöker mig på något. Detta blev resultatet så om någon ska på dop, födelsedagskalas eller har någon nyfödd i sin närhet kanske detta skulle kunna vara en gåva.

Foto: Jordgubbar med mjölk

Träskorna finns för tillfället i rosa eller vit lack. På sidenbanden står det It´s a boy eller It´s a girl eller bara ett enfärgat band. På hjärtetiketten kan man i princip bestämma text själv. Tack kära vän M med bloggen Jordgubbar med mjölk för hjälp med fotograferingen. Träskorna kostar 299:- plus frakt. Maila gärna vid intresse. Tack för idag. Kram

9 kommentarer:

 1. Åh, vilka söta träskor. De ska jag lägga på minnet ifall det blir något tillfälle framöver. /Mia

  SvaraRadera
 2. Men vilka söta skor!!! :)
  kram Olg@

  SvaraRadera
 3. Hej tack för dina gulliga kommentarer i min blogg, blir ju jätteglad! här hemma (inte sambon) tycker alla att det är för vitt allting.
  Ja jag gillar också golven fast bara till utseendet de är nämligen jättekänsliga, och det är ju praktiskt när man har två ultra vilda pojkar. Men det får väll vara som det är med dem nu så får vi slipa om dem sedan när barnen blivit äldre.
  Än så länge är det ju roligt med bloggandet när det är så nytt och när man har så mycket att blogga om. Kan tänka mig att det blir lite glesare med inlägg när man har bloggat ett tag, det måste ju sina nån gång. Fast vi har några projekt till med huset och det är ju kul då har jag lite till visa och skriva om. För det var ju faktiskt väldigt roligt att blogga, roligare än jag trodde iallafall. Blir som en liten dagbok om huset och alla planer.

  Sen föll jag verkligen för de söta träskorna, skulle vilja ha ett par i ljusblått till Viktor! Gör du dem själv? otroligt söta!
  Ha det så bra Mikaela

  SvaraRadera
 4. Nämen, vilka små sötingar. Ursöta!
  Tack för att du hälsade på hos mig. Jag ska precis till att göra om lite i bloggen. Jag brukar göra det med jämna mellanrum.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Hej, vilka underbara småskor. /Lina

  SvaraRadera
 6. Vilka ljuvliga små träskor!

  SvaraRadera
 7. Men gu så söta!!!! Synd bara att jag inte känner någon som ska ha barn =(
  Det måste jag minnas det här. Så fin ide
  kram fia

  SvaraRadera
 8. Hej på dig!
  En riktigt dum fråga kanske, men visst är väll tanken att de ska kunna användas på riktigt?
  De är ju såå söta så man kan dö. Ska bara åka på semester nu februari först så hör jag av mig igen.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag undrar om du fortfarande tillverkar dessa träskor? :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du som tittar in lämnar en kommentar ♥