söndag 4 april 2010

Längtar...

Vilken underbar morgon, solen skiner från en klarblå himmel, gräset börjar visa sig och fåglarna sjunger! Det gör att jag börjar bli riktigt sugen på att inreda lekstugan. Vi hann i princip bara måla taket förra sommaren. Skylten som hänger ovanför dörren till lekstugan har jag beställt från Ylva Skarp. Taket som jag själv har målat:) Snart hänger det en vimpel där som bara ligger och väntar...Bordet och de två stolarna är ett blocket fynd.Det lilla diskstället och diskborsten kommer från Julias vita drömmar och serviserna är från Elsas hem och Ikea.
Nu har jag några frågor till er, vi ska börja med innerväggarna snart vad tycker ni liggande eller stående panel? Golvet har jag tänkt schackrutigt men ska jag måla trägolvet eller lägga in en matta? Åh vad jag längtar ut till lekstugan, mer än barnen kanske:) Har massor med saker som jag samlat på mig under året som bara väntar på att få flytta ut! Kram och ha en underbar påskdag ♥

8 kommentarer:

 1. Åh va kul med en lekstuga, det har jag planer på att bygga till mina barn också (läs jag planerar, mannen bygger ;-)). Har ni byggt den efter egen ritning eller köpt? Är det full höjd, så att en vuxen kan stå inuti? Jag tror att jag hade valt stående panel o matta, det är väl lättast att hålla rent.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jätte fin! Ser inte ut som en klassisk lekstuga och det gör den ju extra mysig. Vår dotter fick sin byggd av morfar och han byggde full takhöjd så vi stora människor också kunde vara med och leka. Vi har vanligt brädgolv som vitmålades i den. Liggade vitmålad panel och vitt tak. Jag önskar att det vore vatten och geggamojafritt i den eftersom det är så fint med textilier där, men det slinker in ett och annat ändå. Det blir välldigt smutsigt !!!!!! Men jag kan inte låta bli att inreda den med söta detaljer ändå. Nån dag ska jag visa lite bilder ifrån hennes.

  Kram Karro

  SvaraRadera
 3. Jag planerar...drömmer...också om en lekstuga till barnen, innan de blir för stora. Är väl kanske en dröm man själv aldrig fick uppfylld som barn? Eran stuga är jättefin!! Jag avundas er och förstår att du längtar.
  Jag undrar också, som Anna, om ni köpt färdigt eller byggt själva?
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Vilken fin lekstuga dina barn har! Jag skkulle absolut välja liggande panel! Och målat golv. Det är mer jobb, men blir så charmigt när det slits!

  Skulle vilja att mina barn fick en sådan fin stuga också. Morfar har lovat att bygga en:-)

  Visar bilder (annasvitastevitt.blogspot.com) på vår lekstuga framemot sommaren, när vi
  sätter igång! Hur kul som helst!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken ljuvlig lekstuga dina barn har! Jag hade oxå valt liggande panel men golvet vet jag inte, funkar kanske lika bra med matta? Vi har rutig linoleummatta i köket och den är jättefin:)

  Ha en fortsatt trevlig påskhelg,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Hej, vad kul att ni ger mig förslag:) Lekstugan har vi byggt själva. Eller rättare sagt min mans kusin har haft den som projektarbete på byggprogrammet. Fönstren har min svärfar gjort, dörren hittade vi på en släktings vind. Taket har min man och hans farbror lagt. Så det är ett riktigt hemmabygge:) Det är full takhöjd och riktigt högt i mitten av taket. Tanken är att barnen ska kunna övernatta i lekstugan när de blir äldre. Kram

  SvaraRadera
 7. Ser jättefint ut!! Vilken lycka att inreda en liten lekstuga =)
  Kram Fia

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig lekstuga, gillar verkligen den modellen. Den är fin att ha på tomten även när barnen har växt ifrån den. Roligt att du gillar min blogg. Jag lägger in dig så jag inte tappar bort dig.
  Kram Anna

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du som tittar in lämnar en kommentar ♥