måndag 2 augusti 2010

Hej, äntligen ett litet inlägg:) Det är fortsatt fullt upp här i familjen, vi hinner knappt med att klippa gräsmattan. Förra veckan bestod av bröllopsförberedelser då jag var tärna på Ms bröllop, om ni inte har tittat på bilderna måste ni kika in här. De är helt bedårande.
Jag lovade att visa en bild på skänken när den blivit vitmålad, här är resultatet det kändes helt rätt att måla den.

Några rosor plockade från egen gård känns riktigt lyxigt att få ställa i vasen. Stolen som kom hem från auktionen orange har också fått sig några drag av den vita penseln;)
Kram så länge...

8 kommentarer:

 1. Snyyyygg skänk! Vitt är inte fel!
  Ha en fortsatt bra sommar!!!

  SvaraRadera
 2. Ååååå vad snygg skänk .Kalas fin.Vitt är ju bara å fint.Vad mycket fint du visar med så gulliga saker.Skylten här finns bara snälla barn var har du hittat den?Den gillar jag .Ha en fin dag Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Jag såg din insändare i "Allt i hemmet", eran lekstuga är ju jättecharmig! Jag har för ett par veckor sedan startat en projektblogg, för just ett av våra sommarprojekt - ett lekstugebygge inspirerat av muminhuset (men med en personlig touch :) Kika gärna in om du har tid! Jag är som sagt nybörjare i bloggvärlden, så goda råd och tips mottages tacksamt.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 4. Toodeloo

  Nu har vi nog riktigt lika smak du och jag, målade en av mina skänkar i vit färg tidigare i sommras och har pyntat den precis som du, lampan från ikea, de vackra ljuslyktorna samt den fina hjärtskålen.
  Riktigt bra smak! ;)

  SvaraRadera
 5. Hej och vad fin skänken blev! Tänk vad snyggt och stilrent det är med vitt! Ha det gott kram Maria

  SvaraRadera
 6. hej.
  Otroligt vackert ni har hemma hos er, blir så inspererad av att kolla på dina bilder.
  Ja blev lite nyfiken, tavlorna som hänger ovan skänken på bilden.. hur har du fått tag på dom? =) eller har du kanske gjort dom själv?

  SvaraRadera
 7. Hej. Det var länge sen jag skrev något hos dig. Vi har också haft fullt upp i sommar. Jag har nominerat dig till en award. Kolla på min blogg.

  Ha det så bra

  SvaraRadera
 8. Hej Madde!
  Din frissa här =)
  Jag tycker att det är dags att uppdtatera bloggen med ett litet inlägg =)
  KRAM MArie S

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du som tittar in lämnar en kommentar ♥